Borsa de treball CIFP Pau Casesnoves

Aquesta aplicació web permet gestionar la borsa de treball del centre integrat de formació professional Pau Casesnoves. Està dirigida a tres col·lectius:

  • Les empreses: poden apuntar-se a la borsa de treball i des d'aquest moment podran fer ofertes de treball que arribaran als alumnes que compleixin els requisits demanats a l'oferta.

  • Els alumnes: cada any s'obre un termini durant el qual els nous graduats/titulats es poden donar d'alta. Poden marcar el seu estat com a actiu o inactiu depenent de si volen que l'aplicació els tengui en compte a l'hora de cercar candidats per les ofertes.

  • El/la professors responsable de cada família professional: poden assignar-se uns determinats estudis i des d'aquest moment hauran de validar les ofertes que publiquen les empreses abans de que arribin als alumnes. També hauran de validar les empreses del seu sector que es donin d'alta i els alumnes dels seus estudis.

Esperam que vos sigui útil.

© Centre Integrat de Formació Professional Pau Casesnoves Telèfon: 971 881 710 Correu electrònic: orientacio@paucasesnovescifp.cat