Borsa de treball CIFP Pau Casesnoves

Possiblement en algun moment heu hagut de contractar qualque treballador i heu pensat que el CIFP Pau Casesnoves vos podria enviar qualque candidat. Normalment el que fan les empreses en aquest cas es posar-se en contacte amb algun professor que coneguin, o sinó directament amb el centre, i, al final qualque professor avisa alguns alumnes perquè es posin en contacte amb la vostra empresa.

Aquesta aplicació pretén fer més fàcil el procés de posar en contacte les empreses que cerquen treballadors i els alumnes ja graduats/titulats que cerquen feina.

A l’aplicació els alumnes poden introduir diferent informació. De moment poden incloure els cicles formatius de grau mitjà o superior que hagin acabat, el nivell de competència de diferents idiomes, i la seva jornada laboral.

Quan prepareu una oferta obligatòriament heu d’incloure com a mínim un cicle formatiu al que va dirigida aquella oferta. Tots els alumnes que registrats a alguns dels cicles demanats rebran l’oferta.

Opcionalment podreu refinar el filtre de candidats amb el nivell de competència en diferents idiomes i la jornada laboral a la que es trobin. Es seleccionaran els alumnes que tenguin com a mínim el nivell que demaneu de cada idioma. I si accepten alguna de les jornades laborals demanades també.

Esperam que aquesta aplicació vos sigui útil.

Ha oblidat la contrasenya? Cliqui aquí
© Centre Integrat de Formació Professional Pau Casesnoves Telèfon: 971 881 710 Correu electrònic: orientacio@paucasesnovescifp.cat