Borsa de treball CIFP Pau Casesnoves

Alumnat

Sovint les empreses relacionades amb els nostres cicles es posen en contacte amb el centre perquè cerquen gent per treballar amb ells. Aquesta aplicació pretén fer més fàcil el procés de posar en contacte les empreses que cerquen treballadors i els alumnes ja graduats/titulats que cerquen feina.

A l’aplicació pots introduir diferent informació. De moment pots incloure els cicles formatius de grau mitjà o superior que hagis acabat, el nivell de competència de diferents idiomes, i la teva jornada laboral.

Quan preparen una oferta les empreses obligatòriament han d’incloure com a mínim un cicle formatiu al que va dirigida aquella oferta. Tots els alumnes que tengui registrats alguns dels cicles demanats rebran l’oferta.

Opcionalment les empreses podran refinar el filtre de candidats amb el nivell de diferents idiomes i la jornada laboral. Si tens com a mínim el nivell que demanen de cada idioma seràs seleccionat. I si accepta alguna de les jornades laborals també.

Esperam que aquesta aplicació t’ajudi a trobar feina. Sort!

Ha oblidat la contrasenya? Cliqui aquí
© Centre Integrat de Formació Professional Pau Casesnoves Telèfon: 971 881 710 Correu electrònic: orientacio@paucasesnovescifp.cat